TRANSPORTS I EXCAVACIONS LATORRE S.L.
1963-

EXCAVEM,

TRANSPORTEM,

AVANCEM.
TRANSPORTS I EXCAVACIONS LATORRE S.L.

 

Transports i Excavacions Latorre S.L. porta més de tres dècades dedicant-se a la realització de projectes al sector de la construcció. Afincat al Vallès Occidental, actua com a referent local i regional, especialitzat en enderrocs, desenvolupament de murs pantalla i moviment de terres. Oferint una àmplia varietat de prestacions, amb la seguretat i garanties de deixar els teus projectes en mans expertes, sempre ajustant-se a les necessitats del client.

 ELS NOSTRES VALORS

Des de la seva fundació, Transports i Excavacions Latorre s'ha dedicat plenament a l'ofici de la construcció. Gràcies a la perseverança familiar i a l'esforç diari, s'ha consolidat com una de les grans referents obreres del Vallès Occidental. Al llarg del camí, noves generacions dels Latorre han agafat les regnes, però els nostres valors i cultura organitzacional continuen sent els mateixos:Integritat i Ètica.

L'honestedat, la transparència i la conducta ètica són valors fonamentals. Això implica actuar amb integritat, de manera tant interna com externa amb els nostres clients, i complir aquests estàndards en cada operació comercial.

Compromís familiar.

Dedicació absoluta per treballar junts cap al bé comú, donant continuïtat generacional i preservant la identitat i els valors familiars en la gestió del negoci.

Excel·lència i qualitat.

La millora contínua, la innovació i el lliurament de productes o serveis que superin les expectatives dels clients, contribuint així a l'èxit sostenible a llarg termini. 
MISSIÓ

La qualitat del servei i el compromís amb el client per damunt de tot.

VISIÓ

Som una empresa familiar amb més de 30 anys dedicats al servei de la construcció. Creiem un futur amb entorns de treball i habitatges segurs i sostenibles que porti a la millora del benestar de les persones.
Correo
Llamada
Acerca de