TRANSPORTS I EXCAVACIONS LATORRE S.L.
1963-

SERVEIS


ENDERROCS

GESTIÓ RESPONSABLE D'OBRA

Amb més de 30 anys d'experiència en demolició, la nostra empresa manté un compromís ferm amb la satisfacció dels seus clients. Sempre amb les millors tecnologies, conscients de la sostenibilitat i posant en valor el medi ambient.


Llegir mésMURS PANTALLA

FONAMENTACIÓ PROFUNDA AMB MÍNIM ESPESSOR

Experts en la construcció de murs de pantalla, oferim solucions eficients i personalitzades que s'adaptin a les necessitats de cada projecte. Ja sigui per edificació, estabilització de vessants o contenció de talussos, els nostres murs pantalla són fiables i de qualitat.Llegir mésMOVIMENT DE TERRES

PRECISIÓ I EFICÀCIA EN CADA TREBALL

Destaquem en l'àmbit del moviment de terres, gràcies a un extens parc de maquinària i un capacitat equip tècnic en tasques com excavacions, terraplens, fonaments en habitatges o en obres de serveis públics urbans.


Llegir mésFRESAT DE PANTALLES

ACABATS PERFECTES EN MURS PANTALLA

Dedicats a donar un tractament superficial als murs pantalla per quedar a la vista. Gran experiència en el desbast de l'intradós del mur com a acabat per donar uniformitat a la paret.


Llegir més
FORMACIÓ ROCALLA

CONTENCIÓ DE TERRA ESTÉTICA I NATURAL

Instal·lació de roques per assentar el terreny. Experiència aportant color i forma a elements de jardineria, donant uniformitat i coherència al teu espai natural.


Llegir més


CANALITZACIÓ

NIVELLACIÓ DEL SÒL A MIDA

Qualitat estructural de la fonamentació i en la instal·lació d'infraestructures com a xarxes elèctriques i telefòniques, conductes per a fibres òptiques i energies renovables.

Llegir més


 

EXC. MAQUINÀRIA REDUÏDA

VERSATILITAT A COSTOS REDUÏTS

Fiabilitat en treballs amb miniexcavadores, amb capacitat de fins a X tones per a la realització de labors en construcció, moviment de terres o jardineria amb gran precisió.


Llegir més
Correo
Llamada
Acerca de